Domov Kontakt KriceKrace
Kontakt Kdo smo Za odrasle Domov Za otroke
___

Zadnje novice

MLADI STRIPARJI

Razstava nagrajenih stripov mladih kranjskih striparjev - odprtje razstave bo 19.10. ob 18. uri v dvorani Krice krace. Razstava bo na ogled do konca novembra. Izbor stripov je naredil Andrej Štular.

Na aktualni razstavi se štirje mladi kranjski striparji, Neža in Ana Štular, Zala Julija Kavčič in Ožbej Šilc, predstavljajo s stripi, nagrajenimi na različnih edicijah slovensko-italijanskega mladinskega razpisa revije Stripburger »Živel strip! Viva i fumetti!« ter na stripovskem razpisu revije Moj planet »Rešimo planet Zemljo!«


___DELAMO ZA DOBER NAMEN
To je projekt namenjen mladini in odraslim. To so delovna srečanja, kjer je potrebno zavihati rokave, da bomo s skupnimi močmi in idejami ustvarili kaj praktičnega za krice krace hišo. Vsi udeleženci pa se bodo ob delu kaj praktičnega naučili. Decembrski delavnici bosta 10.12. in 17.12. od 17. uri - ukvarjali se bomo s stoli. Sodelovanje pri projektu je brezplačno. Dobrodošle so prijave na: kricekrace@t-2.net___Občinska nagrada

Prejeli smo Veliko Prešernovo plaketo MO Kranj.


___

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/kricekra/public_html/includes/mods/galerija/galerija_thumbs.php on line 13

Kaj delamo v Krice Krace

Vsak petek ob 17.30., od začetka oktobra pa vse do konca aprila, se pri nas odvijajo KRICE KRACE PRIREDITVE. To je vsega skupaj 28 gledaliških, lutkovnih, glasbenih, čarovniških in klovnovskih predstav za otroke. Cena vstopnice je 4 EUR. Možen je tudi nakup posebne karte za pet predstav, ki si jih lahko ogledate kadarkoli, in vam prihrani nekaj denarja saj stane 18,00 EUR in je prenosljiva. 

Pri nas tudi PRAZNUJEMO ROJSTNE DNEVE, najrajši z otroci, starimi od 3 do 9 let, s starši ali brez. Poskrbljeno je za odlično zabavo skupaj z našo pravljičarko. Plešemo, se igramo različne družabne igre, izdelujemo zelo zanimive izdelke, animatorka pa nas zna s poslikavo obraza spremeniti v katerokoli pravljično bitje. Pa seveda pihamo svečke in jemo torto, kako pa!

 
Praznujemo ob petkih, ko je skupaj s slavjem mogoč tudi ogled petkove predstave (po precej ugodnejši ceni za slavljenca in goste), sobotah in nedeljah. Termin rezervirate na tel: 070 714 105.
 
  
Organiziramo in izvajamo otroške programe na festivalih, kot so: Teden mladih, Otroški Kranjfest, Pravljična dežela v decembru, v zadnjem tednu septembra, pred začetkom sezone, pa je pri nas čas, ko se ustvarja in gleda predstave zastonj. Vodimo delavnice na otroškem igrišču Gib Gib, in po novem tudi v trgovskih centrih. Organiziramo tudi abonmaje različnih predstav za šole in vrtce.