Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

»Jaz sem moj glas«, Zvočne delavnice, ODRASLI

december 12, 2019 @ 19:00 - 21:00

Vodi jih Mojca Bedenik. Mojca je klasična, operna pevka in poje razne koncerte in  poučuje petje na glasbeni šoli v Radovljici.

Delavnica je zvočno-energetska in je razdeljena v tri dele:

  • ENERGIJSKE VAJE ZA TELO
  • ZAVESTNO DIHANJE
  • DELO Z ZVOKOM v skupini

Zvok je največji zdravitelj, ki nas osvobaja, polni, podira naše blokade in omejitve, nas transformira, umirja, odstranjuje bolečine, nas ozavešča in še več..

Za več informacij vas vabimo, da si ogledate spletno stran:

www.jazsemmojglas.com ali pokličete 041-231-915 Mojca.

Mojca pravi: delavnice sem začela ustvarjati z namenom, da bi ljudi začela ozaveščati, da je vse v nas. Da se lahko zdravimo brez zdravil. Seveda pa si moramo vzeti čas zase in začeti raziskovati po sebi, si dovoliti videti, sprejeti, spremeniti, ozavestiti in da je to konstantno delo. Živeti življenje ozaveščeno in svobodno, je nekaj zares najlepšega in najlepša izkušnja.

Sama se že dolga leta ukvarjam z glasbo. Sem glasbeni pedagog, prof. petja, pevka, vodila sem tudi otroške in odrasle pevske zbore, pela v nekaj operah in redno izvajam koncerte in poučujem petje.

Dolga leta živim tudi zavestno življenje in raziskujem energijo in sebe po raznih energetskih treningih in delavnicah. To mi je zdaj življenje. Ukvarjanje s sabo, petje  in predajanje znanja ter zdravljenje in terapiranje z zvokom, je moje poslanstvo. Zvočne terapije imam individualno in skupinsko v skupini JAZ SEM MOJ GLAS.

Zelo rada delam tudi z otroki, s katerimi sem imela tudi že delavnico in otroci se izredno odzivajo na zvok, ker so še bližje svojemu izvoru. Zato vem, da je moje delo še več delati z otroki, ker so današnji otroci zelo zavedni in modri, le sistem jih preveč potiska v povprečneže in jim uničuje, to kar je že vse v njih. Rada bi to prebudila v otrocih in jim dala znanje in vedenje, da se da in na kakšne načine naj delajo s sabo, s svojo dušo, notranjostjo in s kakšnimi prijemi si lahko pomagajo. To je moja vizija.

Podrobnosti

Datum:
december 12, 2019
Čas:
19:00 - 21:00

Prizorišče

Krice Krace
Tomšičeva Ulica 14
Kranj, Slovenia

Organizator

Zveza ustvarjalnih društev Kranj
Telefon:
040230879
Email:
kricekrace@t-2.net
Spletna stran:
kricekrace.com